Inspiroiva Ihmemaa ZF

Blogi Ketteryys rekrytointi perhe työharjoittelu

8.6.2017 9:15:37 Kirjoittanut Zeeland Family

 

_MG_6217.jpg 

Zeeland Familyn menestyksen salaisuus on piilotettu melko huonosti, sillä se löytyy jo yrityksen nimestä: Zeeland on luova perhe, joka ruokkii ja inspiroi jäseniään. Muutaman kuukauden ajan olen saanut tutustua ammattilaisiin, jotka eivät jurota poteroissaan omia etujaan puolustaen. Ruoholahden avokonttorin ilmapiiri on suora, kannustava ja vilpitön. Harvassa toimistossa harjoittelijan vierustoverina on toimitusjohtaja.

Uudet tuulet nostattavat uusia aaltoja

Zeeland Familystä huokuu halu kehittyä. Koko toiminta jokapäiväisestä työskentelystä aina rekrytointiin asti on järjestelmällistä uusien toimintatapojen etsimistä ja löytämistä. Olen siitä elävä todiste. Osoitin kiinnostukseni yritystä kohtaan eikä Zeeland Family peitellyt omaa kiinnostustaan, vaikka hakemukseni tuli Turun puskista yllättäen ja pyytämättä. Yhteistyö alkoi helposti ja kitkatta ja aivan kuten kuuluukin − yhteisen ymmärryksen kautta.

Samalla avoimuudella ja ennakkoluulottomuudella koko luova yhteisömme suhtautuu asiakkaisiimme. Tule tänne, täällä olet ainutlaatuinen. Isossakin talossa yhdellä ihmisellä on merkityksensä, olet sitten asiakas tai työntekijä. Luovuus, huumori ja hyväntuulisuus hyppäävät silmille hissistä astuttuaan. Voisin jatkaa positiivisten määreiden luettelua pidempäänkin, mutta käytössäni on suppeahko merkkimäärä.

Toivottavasti en yllä kuulostanut liian naiivilta. Eikö se ole hyvä merkki, jos itseään ihan vähän hävettää? Vain suomalainen häpeää jotain kehuttuaan!

Kai Suomi

Kirjoittaja on mainonnan suunnittelun opiskelija Turun ammattikorkeakoulussa ja parasta aikaa copywriter-harjoittelijana Zeeland Familyn Helsingin toimistolla.

Zeeland Family

Zeeland Family

Zeeland Family on Suomen monipuolisin markkinoinnin palvelutoimisto.